Lidt opdateringer

Publiceret: d. 12-09-22 af Simon Justesen

Vi har lavet nogle små grafiske opdateringer, sådan at Handicapguiden er lidt mere behagelig at bruge. Vi bruger generelt større bogstavstyper end et gennemsnitswebsite for at gøre det nemmere for svagtseende at læse indholdet. Men vi føler, vi kan gøre meget mere i det her felt. I den næste opdatering bliver det muligt at logge ind på sitet med en bruger, og gemme sine indstillinger, så sitet åbner med et mere kontrastfyldt farveskema.

Næste fase i tilgængelighedssammenhæng bliver at sørge for, at navigation og indhold også kan bruges af blinde. Vi overvejer forskellige muligheder, men det primære er at strukturere indhold korrekt rent hierarkisk. Arbejdet bliver lidt hæmmet af, at vi ikke har adgang til f.eks en rigtig skærmlæser a' la Jaws. Så vi må "sjusse" os frem til et korrekt resultat.

God Adgang
Fremadrettet når links i kataloget handler om fysiske oplevelser, linker vi nu til initiativet GodAdgang, som du måske kender fra vores Adgangs-kategori. God Adgang er en perle i handicapsammenhæng. Sitet indeholder en masse god information, og tilgængeligheds-certificerer forskellige steder efter faste kriterier. Det giver dig mulighed for, at få en fornemmelse af adgangsforholdene, inden du begiver dig hen til det pågældende sted.

Kortservice
Har du fulgt Handicapguiden i nogle år, har du nok læst om vores kortservice. Den er stadig under udvikling, men vi kommer tættere og tættere på noget, der er brugbart. Meget af slutkvaliteten afhænger af kommunernes deltagelse i OpenData.dk.

Vi udgiver kun noget, vi selv kunne finde på at bruge, så det varer lige lidt endnu, inden vi er klar til at vise en beta-udgave. Men det lysner! :)

God mandag :)

Mange hilsner,
Simon

Om sitet
Nyt fra guiden
Foreslå link
Privatlivspolitik
Send et tip