Kortservice og tilsendt indhold

Publiceret: d. 04-05-23 af Simon Justesen

Howdy!

Handicapguiden begynder at få mere indhold tilsendt af jer ude bag skærmene. Der er nu over 400 links i systemet. Af hjertet, tak til alle, der har brugt tid på at sende links, pressemeddelelser og andre typer indhold. Fortsæt endelig, jeg vil gerne gøre Handicapguiden superaktuel, og til det har jeg brug for jeres hjælp for der sker masser af ting ude i "handicap-land", som vi kun får nys om, hvis I gør opmærksomme på det. Send løs, så skal jeg nok sortere :)

Vi har sammenlagt over 450 følgere fordelt på Twitter, Facebook og Instagram, så der er gode muligheder for at nå langt omkring. Desuden er der ikke den store konkurrence på hashtags såsom #dkhandicap mv. så du opnår god synlighed med dit opslag helt generelt.

Handicapguidens Kortservice

Hvis du er en af dem, der har fulgt handicapguiden siden starten, så kan du måske huske, at jeg har nævnt en korttjeneste på HGs sociale medier. Og så skete der ikke så meget mere... Gryden er stadig i kog! Korttjenesten er stadig under udvikling og fik et kæmpe push fremad fornylig pt. af det store arbejde fra frivillige gode mennesker, der bidrager til den åbne kortservice OpenStreetMap. Jeg er ved at integrere dataene fra OpenStreetMap og vil bygge et anmeldelsessystem ovenpå, så vi kan hjælpe hinanden med at finde gode handicapvenlige steder rundt omkring.

Det var alt for nu!
Hav en fantastisk dag

-Simon

Om sitet
Nyt fra guiden
Foreslå link
Privatlivspolitik
Send et tip