Om sitet

Hvad er Handicapguiden?
Handicapguiden er en linkguide med fuldt fokus på handicapområdet. Kernen i det hele er det håndbyggede linkkatalog. Sitet blev til, fordi handicapområdet fylder alt for lidt derude på "det store internet". Det skal være nemmere at finde den hjælp, man har behov for, når man har et handicap.

Det, du ser er kun en lille del, af det, der er i støbeskeen.
Så følg endelig Handicapguiden.dk på de sociale medier for flere opdateringer.

Hvem står bag?
Sitet udvikles og drives som fritids-/hobbyprojekt af Simon Justesen, som selv sidder i kørestol, og har diagnosen CP - Cerebral Parese. Simon har været lidt af en kodenørd, siden han var knægt, og har arbejdet med et hav af forskellige projekter igennem de sidste 25 år.

Driftsøkonomi
Sitet er non-profit, drives frivilligt for egne ressourcer, og uden midler fra omverdenen (såsom sponsorater, kommission o.lign.). Metoden er valgt for at have en uafhængig, neutral tilgang til de aktører, der fremgår af linkkataloget.
Skulle disse forhold ændre sig i fremtiden, vil det fremgå tydeligt her på sitet.

Markedsføring
Det er vores faste politik, at Handicapguiden ikke afvikler eller deltager i influencermarkedsføringstiltag, konkurrencer, giveaways og lignende på de sociale medier.

Handicapguiden laver indimellem selv sponsorerede, såkaldt boostede opslag, for egne midler, med det formål at udbrede kendskabsgraden til Handicapguiden og/eller sitets indhold til en større potentiel brugerkreds. 

Såfremt Handicapguiden kaster sig over et nyt socialt medie eller der sker øvrige ændringer, så vil det blive meddelt på ovenstående medier + sektionen "Nyt fra Guiden" her på sitet. Det er din sikkerhed for, at det er Handicapguiden.dk, der står bag.

Social Media
Handicapguidens officielle sociale medier er:

Facebook
Direkte link

Instagram
Direkte link

Kontakt
Al henvendelse kan ske til kontakt@handicapguiden.dk.
Vi svarer så hurtigt som muligt. Dog ikke weekender, ferier og på helligdage.