Om sitet

Hvad er Handicapguiden?
Handicapguiden er en linkguide med fuldt fokus på handicapområdet. Kernen i det hele er vores håndbyggede linkkatalog, som indeholder spændende links fra mange forskellige områder.

Sitet blev til, fordi vi synes, at handicapområdet fylder alt for lidt derude på "det store internet", og fordi vi synes, at det skal være nemmere at finde den hjælp, man har behov for, når man har et handicap.

Men vi er slet, slet ikke færdige: Vi agter med tiden at udvide mængden af tjenester,
vi tilbyder, så husk at tjekke sitet ofte ;-)

Hvem står bag?
Sitet udvikles og drives som hobbyprojekt af Simon Justesen, som selv sidder i kørestol, og har diagnosen CP - Cerebral Parese, det man i gamle dage betegnede spastisk lammelse.

Driftsøkonomi
Sitet er non-profit, drives frivilligt for egne ressourcer, og uden midler fra omverdenen (såsom sponsorater, kommission o.lign.). Vi har valgt denne metode for at have en uafhængig, neutral tilgang til de aktører, der fremgår af vores linkguide.
Skulle disse forhold ændre sig i fremtiden, vil det fremgå tydeligt her på sitet.

Markedsføring
Det er vores faste politik, at Handicapguiden ikke afvikler eller deltager i influencermarkedsføringstiltag, konkurrencer, giveaways og lignende på de sociale medier.

Vi laver indimellem selv sponsorerede boostede opslag, for egne midler, med det formål at udbrede kendskabsgraden til Handicapguiden og/eller sitets indhold til en større potentiel brugerkreds. 

Såfremt vi kaster os over et nyt socialt medie eller der sker øvrige ændringer, så vil det blive meddelt på ovenstående medier + sektionen "Nyt fra Guiden" her på sitet. Det er din sikkerhed for, at det er Handicapguiden.dk, der står bag.

Social Media
Handicapguidens officielle sociale medier er:

Facebook
Direkte link

Twitter
Direkte link

Instagram
Direkte link

Kontakt
Al henvendelse kan ske til kontakt@handicapguiden.dk. Vi svarer så hurtigt som muligt, typisk indenfor 1-2 hverdage. Dog ikke weekender og på helligdage.