Om sitet

Hvad er Handicapguiden?

Handicapguiden er et linkkatalog med fokus på handicapområdet.
Hvis du har et handicap, eller kender nogen, der har - har du sikkert ofte tænkt: "Hvor finder jeg lige nogen, der ved noget om det, jeg søger?"

Det prøver Handicapguiden at hjælpe med. Det skal være nemmere at finde den hjælp, man har behov for, når man har et handicap.


Hvem står bag?

Det gør jeg, Simon Justesen (hej! :-)). Jeg er selv kørestolsbruger og har diagnosen CP - cerebral parese, nok mest kendt under den gamle betegnelse spastisk lammelse. Jeg er lidt af en kodenørd og har udviklet websites i henved 25 år, og har lavet et hav af forskellige projekter.

Det er også mig, der laver opslag på de sociale medier, og besvarer emails :-)

Handicapguiden er modelleret med inspiration efter gamle søgemaskiner fra dengang internettet blev populært herhjemme, såsom Jubii, hvor links ofte blev håndindekseret manuelt. Det manuelle arbejde betyder nok, at du aldrig kommer til at se 1.000.000 links her på sitet, for der er ingen automatiske søgerobotter. Til gengæld er hvert enkelt link blevet tjekket, inden det er blevet lagt i systemet og publiceret på hjemmesiden.


Driftsøkonomi


Sitet er non-profit og drives frivilligt for egne ressourcer. Vi modtager ikke sponsorater, kommission o.lign.. Metoden er valgt for at have en uafhængig, neutral tilgang til de aktører, der fremgår af linkkataloget.
Skulle disse forhold ændre sig i fremtiden, vil det fremgå tydeligt her på sitet.


Markedsføring

Det er Handicapguidens håndfaste politik, ikke at afvikle eller deltage i influencermarkedsføringstiltag, såsom konkurrencer, giveaways og lignende på de sociale medier. Evt. annonceringer vil fremgå af nyhedssiden.


Social Media

Handicapguidens officielle sociale medier er:

Facebook
Direkte link

Instagram
Direkte link

Threads
Direkte link


Kontakt

Al henvendelse kan ske til kontakt@handicapguiden.dk.
Vi svarer så hurtigt som muligt. Dog ikke weekender, ferier og på helligdage.

Om sitet
Nyt fra guiden
Foreslå link
Privatlivspolitik
Send et tip