Privatlivspolitik

Reklamesporing
Vi har besluttet ikke at bruge eksterne sporingsteknologier- og udbydere, da vi ikke mener, de giver et retvisende billede af vores sitetrafik, og vi vil hellere bruge tiden på at udvikle sitet end på at udelukke udenlandske spamrobotter.
Vi måler istedet vores succes på antallet af følgere på de sociale medier (så skynd dig at støtte os ved at følge.. *wink, wink* ;-))

De følgende afsnit handler om vores fremtidige flerbrugersystem, som endnu ikke er aktivt:

Oprettelse
Ved oprettelse af dig som bruger her på sitet, modtager du en email på den emailadresse, du har angivet ved registrering af din bruger. Brugeren bliver kun oprettet, såfremt du aktivt giver dit samtykke i den mail der bliver sendt efter din registrering.

Lokationsservices
Vedr. vores kortservices: Har du givet os tilladelse, bruger vi din omtrentlige lokation til at finde de lokaliteter, der er tættest på dig. Din lokation gemmes ikke på vores servere, kun lokalt på dit udstyr. Du kan altid tilbagekalde denne via din browser.

Det gemmer vi
Vi gemmer brugernavn, kodeord og emailadresse. Hver gang du logger ind på vores service logger vi din IP-adresse og dit indlogningstidspunkt. Det er en nødvendig foranstaltning for at kunne sende dig information og blokere evt. spamrobotter.

Sletning

Når du sletter din bruger, slettes samtidig alle oplysninger om dig. Har du været inaktiv i 6 mdr. vil du modtage en email, hvori du bedes bekræfte, om du fortsat vil være bruger på dette website.