Privatlivspolitik

Reklamesporing
Vi bruger Google Analytics til at analysere vores websitetrafik. Det gør vi for at kunne levere den bedste service til dig, baseret på analysen. Enhver tvivl om datatrafikken bedes rettet til Googles support. Her er en hjælpeside, som besvarer nogle af de mest almindelige spørgsmål:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en&ref_topic=2919631

Oprettelse
Ved oprettelse af dig som bruger her på sitet, modtager du en email på den emailadresse, du har angivet ved registrering af din bruger. Brugeren bliver kun oprettet, såfremt du aktivt giver dit samtykke i den mail der bliver sendt efter din registrering.

Lokationsservices
Vedr. vores kortservices: Har du givet os tilladelse, bruger vi din omtrentlige lokation til at finde de lokaliteter, der er tættest på dig. Din lokation gemmes ikke på vores servere, kun lokalt på dit udstyr. Du kan altid tilbagekalde denne via din browser.

Det gemmer vi
Vi gemmer brugernavn, kodeord og emailadresse. Hver gang du logger ind på vores service logger vi din IP-adresse og dit indlogningstidspunkt. Det er en nødvendig foranstaltning for at kunne sende dig information og blokere evt. spamrobotter.

Sletning

Når du sletter din bruger, slettes samtidig alle oplysninger om dig. Har du været inaktiv i 6 mdr. vil du modtage en email, hvori du bedes bekræfte, om du fortsat vil være bruger på dette website.