Vi søger

Indhold

Vi vil meget gerne have mere aktuelt indhold fra Handicapguidens besøgende og fagfolk, der arbejder med handicapområdet. Så har du lavet noget fedt, som du gerne vil vise Handicapguidens andre brugere, og/eller har du lyst til at give Handicapguiden ret til at bringe jeres nyhedsopslag, billed- og videomateriale, så hører vi gerne fra dig/jer.

Vi respekterer naturligvis din/jeres ophavsret, og skriver behørig akkreditering ved det materiale, som du/I giver os tilladelse til at bruge.

Vi kan f.eks trække indhold fra Youtube og de sociale medier. Vi vil også gerne trække nyheder fra jeres hjemmesider - det kræver dog at der er en RSS-feed-mulighed, som et webbureau eller IT-kyndig kan hjælpe med at implementere på jeres hjemmesider, hvis muligheden ikke allerede findes i jeres indholdsadministrationssystem.

Krav for offentliggørelse hos Handicapguiden

Vi har som frivilligt foretagende ikke mulighed for at betale for indhold, adgang og lign., så vores ufravigelige kriterie for optagelse i Handicapguidens database er, at indhold gøres tilgængeligt frit og tidsubegrænset. Af hensyn til vores brugere, må der heller ikke være krav om betaling for at se indhold.

Hvordan med filoverførsel?

For ikke at vores mail skal blive overfyldt, henstiller vi til, at du ikke sender os filer via mail. Benyt i stedet filoverførselstjenester som Dropbox, WeTransfer, offentlige links i Google Drive eller lignende, og send os derpå besked med link til materialet via kontakt@handicapguiden.dk eller de sociale medier.

Instagram: https://www.instagram.com/handicapguiden.dk
Facebook: https://www.facebook.com/handicapguidendk

Kontakt os

Lad os tage en ganske uforpligtende snak omkring mulighederne, vores mail - kontakt@handicapguiden.dk - er altid åben.