Om Handicapguiden.dk

Hvad er Handicapguiden?
Handicapguiden er en onlineguide med fuldt fokus på handicapområdet. Kernen i det hele er vores håndbyggede linkkatalog, som indeholder spændende links fra mange forskellige slags områder. Sitet blev til, fordi vi synes der manglede et sted med fuldt fokus på handicapområdet ude på det store internet.

Det er dog ikke det eneste, vi laver: Vi tager "handicapguide"-delen meget alvorligt, og arbejder hele tiden med nye projekter og idéer, der har det sigte, at gøre tilværelsen nemmere for personer med handicap.

Hvem står bag?
Sitet udvikles og drives som hobbyprojekt af Simon Justesen, som selv sidder i kørestol, og har diagnosen CP - Cerebral Parese, det man i gamle dage betegnede spastisk lammelse. 

Driftsøkonomi
Sitet drives frivilligt for egne ressourcer, og uden midler fra omverdenen. Derfor modtager vi heller ikke sponsorater, kommission o.lign. Vi har valgt denne metode for at have en uafhængig, neutral tilgang til de aktører, der fremgår af vores linkkatalog. Skulle disse forhold ændre sig i fremtiden, vil det fremgå tydeligt her på sitet.

Markedsføring
Det er vores faste politik, at Handicapguiden ikke afvikler eller deltager i influencermarkedsføringstiltag, såsom konkurrencer, giveaways og lignende på de sociale medier. Vi laver indimellem selv sponsorerede opslag, for egne midler, med det formål at udbrede kendskabsgraden til Handicapguiden og/eller sitets generelle indhold til en større potentiel brugerkreds. 

Social Media
Handicapguidens officielle sociale medier er:

Facebook
https://www.facebook.com/­handicapguidendk

Twitter
https://twitter.com/handicapguiden

Instagram
https://www.instagram.com/handicapguiden.dk/

Kontakt
Al henvendelse kan ske til kontakt@handicapguiden.dk 
- vi svarer så hurtigt som muligt, typisk indenfor 24 timer.