Om Handicapguiden.dk

Hvad er Handicapguiden?
Handicapguiden er en onlineguide med fuldt fokus på handicapområdet. Kernen i det hele er vores håndindekserede linkkatalog, som indeholder spændende links fra mange forskellige slags områder.

Når vi skriver, at vores links er håndindekseret, så betyder det, at vi vurderer relevansen for hver enkelt link, vi finder eller får fra jer, inden det puttes i kataloget. Ligesom i de gode gamle dage, da Internettet var ungt. Ingen automatiske søgerobotter her ;-)

Det er dog ikke det eneste, vi laver: Vi tager "handicapguide"-delen meget bogstaveligt, og arbejder hele tiden med nye projekter og idéer, der har det sigte, at gøre tilværelsen nemmere for personer med handicap.

Hvem står bag?
Sitet drives på hobbyniveau af Simon Justesen, som selv sidder i kørestol, og har diagnosen CP - Cerebral Parese, det man i gamle dage betegnede spastisk lammelse.

Drift
Sitet drives frivilligt for egne ressourcer, og uden midler fra omverdenen. Skulle det ændre sig engang i fremtiden, vil det fremgå tydeligt her på sitet. Vi har valgt denne metode for at have en uafhængig, neutral tilgang til de aktører, der fremgår af vores linkkatalog.

Kontakt
Al henvendelse kan ske til kontakt@handicapguiden.dk - vi svarer så hurtigt som muligt, typisk indenfor 24 timer.