Om Handicapguiden.dk

Mission & Vision

At være den bedste handicapguide på internettet.

Handicapområdet mangler synlighed - helt generelt i samfundet. Hvis du er handicappet eller pårørende, har du garanteret ofte siddet i en situation, hvor du har manglet mere information om et område. Hvor går man hen for at få rådgivning om et specifikt emne? Måske ville du ud at rejse, men kom i tvivl om, hvorvidt der var handicapvenligt på destinationen?

Ret ofte sidder vi som handicappede i en situation, hvor vi skal huske at stille samfundet de rigtige spørgsmål, for at få de rigtige svar. Ville det ikke være bedre, hvis det var nemt at finde de rette ressourcer nemt og effektivt? Det er et vidt begreb, hvad det præcist er, men vi prøver konstant at stille os selv det spørgmål, hvorvidt de links, vi putter i Handicapguiden har relevans for personer med et handicap.

Det er vores forhåbning og drivkraft, at sitet kan bidrage til at gøre livet for handicappede lidt lettere. "Mange bække små, gør stor å", som man siger. 

Det du ser lige nu på sitet, er den spæde opstart - vi arbejder kontinuerligt på at putte flere fede funktioner på websitet.

Organisationen bag sitet er ikke en kæmpekoncern med flere millioner på bankkontoen - faktisk tværtimod: "Vi" er 1 mand og totalt ikke-kommercielt og non-profit. Sitet drives af ren interesse, serverleje mv. betales af egen lomme. Simon Justesen, som driver sitet, er iøvrigt selv handicappet med Cerebral Parese.

Kontakt

Al henvendelse kan ske til kontakt@handicapguiden.dk - vi svarer så hurtigt som muligt, typisk indenfor 24 timer.